Nyttige Tips Å Bruke Når Du Kjøper Din Neste Bil

Bilshopping er noe som noen ser frem til med stor forventning, men som andre har en tendens til å grue seg til. Men ved å tilegne seg litt forhåndskunnskap før du begynner, kan prosessen faktisk være hyggelig. Fortsett å lese for noen gode råd om hvordan du skal gjøre hele opplevelsen til en positiv, spennende og vellykket.

Aldri kjøp bil ved første kjøp til utstillingslokalet. Hver bilforhandler vil prøve å få deg til å gå ut med et nytt sett med nøkler i hånden. Selv om dette kan være fristende, må du forstå at dette er et stort kjøp. Ta deg god tid til å shoppe rundt og sørg for at tilbudet du tilbys virkelig er det beste for deg.

Få et billån før du handler. Det tar ofte lengre tid ellers, fordi de må sjekke kreditten din. Ved å ha et lån på forhånd, vil hele prosessen gå fort.

Undersøk din valgte forhandler før du tilbyr å kjøpe bil. Forhandlingen din kan maksimeres ved å være klar over forhandlerens finansieringsalternativer og innbyttepraksis. Husk at du også kan beskytte deg selv ved å gå gjennom tidligere kundeanmeldelser.

Når du kjøper et kjøretøy, prøv å huske drivstofføkonomien. Du kan føle behovet for å kjøpe en V-8 som kan slepe ting. Er det imidlertid funksjoner du ofte trenger eller bruker? Er de i så fall nyttige nok til å oppveie lavere drivstofføkonomi?

Lever aldri innbyttenøklene til selgeren før handelen er fullført. Noen påtrengende selgere vil henge med dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem, selv etter at du har avslått en avtale. Behold nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er gjort.

Testkjør alltid bilen. Selv om du har din ideelle bil plukket ut og tilgjengelig hos forhandleren, kan du bruke noen minutter på å teste den. Å kjøre bilen selv er den beste måten å få en følelse av det. Du vil kanskje ikke like det så mye som du trodde du ville.

Bestem om du vil ha en bruktbil eller en ny. En ny bil har de åpenbare fordelene, men brukte biler kan også være en ganske god avtale. Det er mange sertifiserte brukte biler nå som har vist seg å prestere godt, og koster vesentlig mindre enn nye biler gjør.

En forhandler med et godt rykte kan tilby deg en bedre avtale enn en som annonserer gode priser. Du vil kanskje oppdage at en forhandler som folk liker å kjøpe fra tilbyr fordeler som ikke er tilgjengelige andre steder, inkludert salgstaktikk for redusert trykk og lavere totalpris på grunn av freebies som blir kastet inn i salget.

Det er vanskelig å nekte for det faktum at å kjøpe et nytt kjøretøy er noe som kan være litt skummelt. Før du bruker mye penger på en bil, er det fornuftig å gjøre noen foreløpige undersøkelser på forhånd. Ved å holde rådene ovenfor i spissen for deg, kan du gå inn i forhandleren og føle deg forberedt på opplevelsen.

Første Gang Bilkjøpere?