Hvordan Få Bilselgeren Til å Fungere For Deg

Tenker du på å kjøpe en ny bil eller lastebil? Er du generelt uvitende om bilindustrien? Er du redd for å bli revet av? Hvis disse tingene er sanne for deg, kan du lese tipsene og triksene i denne artikkelen. De vil hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen du kan.

Besøk din lokale bank og få forhåndsgodkjent for et billån. Dette ene trinnet kan ikke bare spare deg mye tid hos forhandler, men det vil også spare deg penger mesteparten av tiden. Ved å få et lån i banken din, kan du forhandle om renten mer effektivt; dermed senke din totale betaling.

Ta alltid med en mekaniker når du handler et nytt kjøretøy. Bilforhandlere er beryktet for å selge sitroner, og du vil ikke være deres neste offer. Hvis du ikke kan få en mekaniker til å se på biler med deg, må du i det minste være sikker på at du får ham til å se på ditt endelige valg før du kjøper det.

Finansieringen må være på plass før du ankommer tomten. Prosessen med å kjøpe en bil kan ta lang tid på grunn av det faktum at de må se over kreditt score for å få en utlåner. Når du har finansiering på plass, vil hele situasjonen brytes opp raskt.

Lær om den sanne markedsverdien av bilen før du gir et tilbud. Ofte vil forhandlere få bilen merket opp en viss prosent over verdien, slik at de har litt vridningsrom. Hvis du kjenner markedsverdien, kan du bedre prute med dem om prisen du vil betale ut døren.

Før du setter foten inn i en forhandler, gjør noen undersøkelser på nettet. Sjekk nærliggende forhandlernettsteder og registrer deres oppførte pris på kjøretøyet du ønsker, samt eventuelle spesialtilbud de kan tilby. Å ha denne informasjonen til din disposisjon vil være en verdifull ressurs når det gjelder tid til å forhandle med en selger.

Før du signerer en kontrakt, tar det tid å lese hver linje, inkludert liten skrift. Hvis det er noe oppført som du ikke forstår, må du ikke signere før du får et svar du forstår. Ulagrede selgere kan bruke en kontrakt til å sette inn mange gebyrer som ikke ble diskutert.

Gjør din forskning før du selv tråkker på en bil mye. Du vil ha en utdannet stilling når det gjelder et så stort kjøp. Det er lurt å vite hvilke modeller du er interessert i, og hva den rettferdige prisen er for de spesifikke bilene.

Vær fleksibel. Mens du bør ta turen til bilforhandleren med en god ide om hva du leter etter, kan det lønne seg å ha et lite vifterom. Prøv å ha flere merker eller modeller som passer dine behov, og du kan velge det beste tilbudet når du finner ut hva som er tilgjengelig hos din forhandler

Ikke overse disse nyttige tipsene mens du er ute og handler etter en bil eller lastebil. De gjelder også for større biler som SUVer. Bevæpnet med riktig informasjon, trenger du ikke å bekymre deg for å ta en dårlig kjøpsbeslutning. Nyt hvert minutt i din nye bil ved hjelp av denne artikkelen.