Beste Ideer For Å Kjøpe En Ny Bil

Har du hatt mindre enn gode tilbud på tidligere bilkjøp? Kanskje du leter etter litt mer informasjon til neste gang. Kunnskap gir virkelig ro i sjelen. Bruk informasjonen som er inkludert her, og vær sikker på at du er utdannet om prosessen.

Hvis det ikke forhandles ned fra klistremerkeprisen når du handler bil, taper du penger. Det er ikke nødvendig å betale klistremerkeprisen for et kjøretøy. Forhandlere pumper disse prisene opp slik at de kan komme ned.

Ikke gjør den feilen å bare fokusere på det månedlige betalingsbeløpet når du handler bil. Dette kan føre til at du kjøper en dyrere bil enn du egentlig har råd til. Du må fokusere på den totale kostnaden for selve kjøretøyet og om det er en god avtale.

Når du handler et kjøretøy, må du sørge for at du finner et med høye sikkerhetsvurderinger og alternativer. Du bør alltid skaffe deg en bil med blokkeringsfrie bremser. Jo flere kollisjonsputer bilen har, jo bedre. Sikkerhet er viktig fordi du ofte er i bilen.

Husk å tenke på drivstofføkonomi når du bestemmer budsjettet for å kjøpe bil. For eksempel kan en V-8 som kan slepe virke smart i begynnelsen. Dette kan hjelpe deg med å maksimere funksjonene du blir presentert for.

Unngå å bli distrahert når du handler på en bilplass. Med så mange biler tilgjengelig, er det enkelt for all din forskning og planlegging å gå ut av vinduet. Husk at du bør ha en klar idé om kjøretøyet du vil ha før du setter foten på tomten, og ikke la selgeren styre deg fra målet ditt.

Arbeid med kredittpoengene dine før du kjøper bil. En dårlig kreditt score betyr høyere rentegebyrer. Det vil resultere i en høyere månedlig bilregning. Og i noen tilfeller vil det resultere i høyere premier for bilforsikring. Få orden på kreditten din, slik at du ikke er låst inn i høye gebyrer for levetiden på billånet ditt.

Når du vet hvor mye du må bruke, kan du finne ut om bilene innenfor dette området. Lær om selve bilen, miles per gallon, antall dører, bagasjerom, føreranmeldelser, sikkerhetsrekord og hvor ofte den trenger reparasjoner i gjennomsnitt. Tilordne hver en rangering og velg de som er øverst på listen.

Ikke baser bilkjøpsbeslutningen utelukkende på pris. Selv om prisen absolutt er viktig, er det også omdømmet til forhandleren. Du vil finne et sted som er kjent for god kundeservice og stå bak bilene de selger i tilfelle du har problemer nedover veien.

Vet hva som står på kredittrapporten din før du prøver å kjøpe et kjøretøy. Den vil bli brukt mot deg, og hvis du ikke vet hva som står der, kan de manipulere informasjonen for å bruke den mot din videre. Hold deg godt informert, og sørg for at de ikke kan få en over deg.

Hvis du vil ha den beste avtalen, må du jobbe for det. Du må vite hvor du finner dem. Du må bryte ned beregningene og komme med dine egne. Husk tipsene som diskuteres her når du starter søket.

Første Gang Bilkjøpere?